Takze mam problem s grafickou kartou ASUS EN7600 GT.
Kedze sa mi pokazil Win7, nainstaloval som si WinXP 32bit. Ale po nainstalovani sa mi neda nastavit rozlisenie 1440x900 a okna sa pohybuju trhane. Chcel som to vyriesit drivermi na grafiku. ALe ked ich nainstalujem tak sa mi pri restarte pocitac nespusti: mam uz na zaciatku biele ciarky cez obraz a meni sa mi odtien ciernej na monitore, napise NO SIGNAL a monitor sa vypne, pocitac bezi dalej. Jedine co pomaha je ist do safe modu a odinstalovat ich, potom PC uz normalne nabehne, aj ked s tymi ciarkami.
Skusal som vsetky mozne drivery stare ci nove jedny z asus.com som dal aj mi napisalo ze rozlisenie 1440x900 ale po kliknuti mi vyplo monitor a napisalo no signal a pri dalsom spusteni sa pc uz nespustil
Takze by som bol velmi rad keby mi dakto s tymto problemom pomohol.
ak mala pasívne chladenie tak je jasné čo jej ublížilo daj jej nejaky záťažový test som zvedavý ako blízko k 100 stupňom bude mať jadro teda ak ju spustíš na nejakom inom pc =-O
_________________ PC Core i5-3470,GIGABYTE GTX 970 MINI Gaming 4GB,MB MSI B75MA-E33,Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Vengeance, SSD ADATA Premier Pro SP900 64GB, WD Scorpio Blue 1000GB, WD Green 2000GB,PSU Corsair VS550 ,View: LG FLATRON IPS236 FullHD,Keyboard: Zalman ZM-K400G,Mouse: A4Tech Bloody V8 HP PAVILION DV5-1235ec; RAZER DIAMONDBACK 3G FLAME RED , RAZER GOLIATHUS CONTROL EDITION; WIN 10; iPhone 6s Space Grey 64GB