mam takyto problem spustim ntb zapina sa idem zadat heslo a padne os (modra obrazovka)spustim ho v nudzovom rezime idedam do cd mechaniky cd windows 7 original a furt ho nacitava uz asi 2 hodiny vkuseprosim o urychlenu odpoved mne to robili zle drivre od grafikyvyskušaj ich odinštalovať cez safe mode,prebehni ramky memtestom,cdčko neni poškrabane ? su tie drivre niekde ulozene alebo ich musim stiahnut ? musiš stiahnuť a ktory lebo som nasiel viacero http://support.asus.com/Download.aspx?S ... =en&m=K52Nw7 32bit AMD Graphics & INF Update Driver ten z 2011a odinštaloval si ten starý ? nie ako ? ovládaci panel-->hardware and sound -->divice manager -->display adapters -->ATI Mobility™ Radeon® HD4250 klikneš pravým a dáš odinštalovať ja ked som v tom hardver a zvuk tak je tam len moznosti napajania a obrazovka uz to mam divice manager je spravca zariadeni instalujem novy npisalo mi ze nelze nacitat ovladac mal som ten gobal ci co mam stiahnut global dlm alebo p2p? stiahol som iny a uz to ide dakujemlock ...