Stránka: 6 z 6
| [ Príspevkov: 154 ] | 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 12.08.10 Prihlásený: 16.06.24 Príspevky: 6003 Témy: 186 | 186 Bydlisko: Sučany |
Dobrovodský? Tie psy majú ten problém, aspoň si myslím aj keď nie som psíčkar, že sú to ovčiarské psy ktoré po lúkach naháňajú ovce a podobnú háveď a potrebujú sa vybehať. Lenže sú prevážne zavreté vo voliére a potrebujú nejak vybiť energiu, tak nervózne štekajú. Keby ich denne nechali riadne vybehať, že by sa unavili, tak verím tomu, že by boli kľudne. Len oni ich majú na muckanie sa. Však im obec ponúkala ZADARMO pozemok ktorý by aj ohradili a tam by mali tie psyská. Ale nechceli o tom ani počuť. Však tam podchvíľou chodí polícia a na obec kopa sťažností. Poštárky sa tam boja chodiť. Minulý týždeň im jedno psysko utieklo a naháňali ho. Tam bolo vidieť, že aké sú nevychované keď ani neuposlúchli rozkazy svojích majiteľov a boli ako zmyslov zbavené. A vtedy by sa teoreticky dalo zastreliť keby sa jednalo o ohrozenie. Každopádne sú veľmi tupé. Jedno to debilné psisko šteká tak, že sa šialene točí v kruhu pri bráne a breše ako zmyslov zbavené.
_________________ Na súkromné správy ktoré sa netýkajú priamo mojej osoby, neodpovedám. Na to je tu fórum. Ďakujem za pochopenie. Zostava: motherboard: MSI B450 MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, Graphic card: Sapphire HD 5780, RAM: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 , power supply: EVGA 650 B3, Sound card: SounBlaster Audigi, monitor: 27" Eizo CX271, mouse: Logitech MX Master, keyboard: Logitech K520, tower: Fractal Design Define R6 Gunmetal Tempered Glass, headphones amp: BV-audio Headamp, headphones: Sennheiser HD650, OS: Win 10 64 bit |
|
|
Jedine ich pravidelne uspávať.Najlepšie nejaké mäsko s liekmi lebo šípky sú vidno.Síce to ide do peňazí ale nič sa nedá robiť,toto je dôležitejšie. Majiteľ je debil nemá cenu sa s ním diplomaticky rozprávať.
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
haffen píše: Dobrovodský? Tie psy majú ten problém, aspoň si myslím aj keď nie som psíčkar, že sú to ovčiarské psy ktoré po lúkach naháňajú ovce a podobnú háveď a potrebujú sa vybehať. Lenže sú prevážne zavreté vo voliére a potrebujú nejak vybiť energiu, tak nervózne štekajú. Keby ich denne nechali riadne vybehať, že by sa unavili, tak verím tomu, že by boli kľudne. Len oni ich majú na muckanie sa. Však im obec ponúkala ZADARMO pozemok ktorý by aj ohradili a tam by mali tie psyská. Ale nechceli o tom ani počuť. Však tam podchvíľou chodí polícia a na obec kopa sťažností. Poštárky sa tam boja chodiť. Minulý týždeň im jedno psysko utieklo a naháňali ho. Tam bolo vidieť, že aké sú nevychované keď ani neuposlúchli rozkazy svojích majiteľov a boli ako zmyslov zbavené. A vtedy by sa teoreticky dalo zastreliť keby sa jednalo o ohrozenie. Každopádne sú veľmi tupé. Jedno to debilné psisko šteká tak, že sa šialene točí v kruhu pri bráne a breše ako zmyslov zbavené. Psy sú len také, aký je ich majiteľ. Keď sú celý čas len zavreté, potom sa nieje vážne čomu čudovať a je jedno, či je to vlčiak alebo čivava. Pes jednoducho potrebuje pohyb, správnu výchovu, starostlivosť atď...
_________________ C#, PHP, ... |
|
Registrovaný: 18.10.08 Prihlásený: 20.11.20 Príspevky: 450 Témy: 105 | 105 Bydlisko: PK |
Bol by som zvedavy ako to nakoniec skoncilo, ale je mi jasne, ze podelit sa o zle riesenie asi nebude chciet nikto Kebyze mne chce niekto otravit psa..tak mam psa a ked bol stena dost stekal..susedia si nestazovali, ale mama mi povedala, ze pocula raz petardy (co je natom pravdy neviem) a uz len ta petarda ma nahnevala..psovi to mohlo ublizit..sam som dostal do ksichtu petardu a odvtedy mam problem na jedno ucho. V prvom rade treba riesit ustne, milo ale razne..A niekedy ak sa sused naozaj snazi tak to nejde..je to proste pes. A len zopakujem ze ak by som zistil ze ta petarda bola naozajstna..tak mu ich tam ja par nahadzem o polnoci
_________________ PC: CPU: Intel® Core™i5-750 processor 2,66GHz, MB: MSI, So1156, iP55, VGA: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 2GB GDDR5 PCI-E OC, RAM: 4GB 1600MHz DDR3, HDD: WD 7501 AALS 750GB, 7200RPM, Serial ATA II. 32MB, CASE: Max Cube Amoris 6010 Book: Asus ux32ln Phone: Samsung Note 4
Zivot je svina, nikdy sa nim nenechaj zlomit |
|
Stránka: 6 z 6
| [ Príspevkov: 154 ] | 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
|