prosim vas vie mi niekto poradit??Vlastim bluetooth+irda Speeddragon a problem spociva v tom ze pri zapnuti pc ho nenajde a vypisuje INSERT BLUETOOTH DEVICE ale pritom adapter je stale zapojeny do usb portu.ked ho vyberiem a zasuniem znova tak ho bez problemov najde a hned rozpozna a funguje bez problemov.Ale pri opatovnom vypnuti pocitaca a znova zapnuti znova vypisuje INSERT BLUETOOTH DEVICE..neviete mi poradit ako to odstranim??je to chyba v BIOSe ??Thanx za radu...
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
Caf myslis USB LEGACY na BIOSe ??kde to najdem??v robote mi to plne funguje a aj da sa to nastavovat pomocov USB CONTROLER v BIOSe..doma mam ATHLON 2600+........ Vdaka
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem
akymi ovladacmi??
vraj to treba nastavit v biose...v robote sa to da pekne zapnut a vypnut v biose cez USB Controler..ale doma na pc nemam taku ponuku...aspon myslim
to co napisal Intelman ze si mas povolit USB legacy znamena podporu USB zariadeni v prostredi dosu a BIOSu napriklad ak mas USB klavesnicu tak abi ti isla v biose a msdose. Na akom os ti to robi ?
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
mam nainstalovany Windows xp...v robote mam Intel a tam v biose je polozka s ktorov sa to da nastavit ale doma mam AMD a tam USB LEGACY alebo USB CONTROLER nemam...
vravim ti skus si preinstalovat ovladace bluetoth, s biosom to nema nic spolocneho inac bi ti win vozeb nenasiel usb zariadenie a ak mas winxp a SP2 tak ten uz ma nativnu podporu bluetoth, tzn ze bi ti to malo ist aj bez ovladacov