Zdravím, mám problém s mojím PC. Jeden večer som ho otvoril vybral GK a len tak prefúkol ventilátor, tak isto aj fan na CPU a nakoniec som vybral aj RAM a jemne (nerobil som to pvý krát) očistil od jemnej vrstvy prachu a všetko som založil naspäť. Na druhý deň som zapol PC a nič sa nestalo. Otvoril som ho a zistil, že keď ho zapnem tak sa len roztočia fany a nič iné sa nedeje. Zistil som že zákl. doska asi nepreíjme grafiku. Zapol som totiž monitor bez zastrčenia káblu do GK a zapne sa s obrazovkou NO SIGNAL (ako vždy, proste pohoda), akonáhle zapojím grafiku tak monitor sa ani len nezapne.
Potom som skúsil grafiku v inom PC a funguje, tak isto som skúšal aj RAM a funguje. Neviem si rady, dúfam, že na to existuje rada, ktorá mi pomôže bez toho aby som musel niečo kúpiť. Ďakujem za rady.
PC mám dosť starý, má skoro 4 roky a jeho konfigurácia je následovná: AMD Athlon 2600+ 1.9GHz, 512MB RAM DDRI, RADEON 9600 PRO 128MB, O doske žiaľ neviem nič, viem len že je to Epox. Ešte raz ďakujem za akúkoľvek radu.