cafko..mam taky mensi problem...pri prihlaseni si vytvaram nejaky hash a ten hash ukladam do db k userovi a do cookie..a potom porovnavam c sa hash zhoduje...je to robene tak ze ked sa uzivatel prihlasi na jednom pc a potom nasledne na druhom aby ho z toho prveho odhlasil cize aby mohol byt aktivny iba v na jednom pc (aj v jednom prehliadaci kvoli cookie) no a problem mi nastava vtedy ked sa prihlasim na jednom pc odidem na druhy prihlasim sa v IE je to v poho ale ked pridem na druhy pc a idem sa prihlasit cez FF a je tam vytvoreny subor cookie ale je stary cize je odhlaseny vybehne mi automaticky login to je ok ale ked zadam nove udaje prihlasenie by malo prebehnut v pohode lenze sa tak estane...vytvori sa mi novy hash starecookie sa zmaze ale ako keby ma neprihlasilo stale tam mam formular na login...ked vypnem zapnem FF tak ma uz riadne prihlasi...ale toto mi robi iba vo FF...v ziadnom inom prehliadaci iba vo FF skusal som to spolu na 5 PC a vsade iba vo FF to robi...nejake navrhy?
// vyriesenee...problem bol pri prepisovani stareho suboru cookie mazem ho na inom mieste a uz to facha...ale zaujimave ze to haprovalo iba vo FF a v inych to slo v pohode
|