Tak mám už dlhší čas istý problém, no nejak som ho zatiaľ neriešil
Ide o to že mám doma router D-link DI-524 ... router funguje skvele, pripájam sa na wifi s notebookom a žiaden problém nemám, tak isto aj pc a bez problému.. problém však nastáva, ak sa chcem pripojiť na WiFi s mojou Nokiou 5800 XM... WiFi mi nájde, signál je plný, spojenie je, no po krátkom čase, po nejakej minúte dvoch sa proste pri prehliadaní internetu na mobile prestanú sťahovať dáta a môžem čakať aj pol hodinu a nič sa nedeje, sem tam mi vyhodí hlášku že sa stratilo spojenie, avšak v samotnom systéme mobilu mi píše, že je spojenie nadviazané s plným signálom... tento problém mali aj ďalší dvaja ľudia, ktorí sa chceli s mobilom napojiť na môj router, tak isto im to po krátkom čase prestalo sťahovať dáta.... ináč ale s notebookmi nieje žiaden problém brat príde z Česka zapne notebook napojí sa na sieť, nieje problém... takisto aj s mojou Nokiou sa viem pripojiť na akékoľvek WiFi ktoré nájdem, okrem toho môjho doma... stretol sa s tým už niekto?? V čom môže byť problém? Router som už pár krát aj reštartoval ale bez zmeny... Nejak mi nejde do hlavy, v čím preboha a kde môže byť problém, keďže v iných prípadoch obe zariadenia fungujú bez problémov
//edit: ešte dodám, že problém je čisto len pri načítaní stánok alebo pri chatovaní (napr skype).. ak napríklad spustím na mobile stream radio, problém nieje a rádio vie ísť aj pol hodinu (viac som nepočúval)
// pridané po 3 hodinách 40 minútach od posledného príspevku
Tak nakoniec som našiel riešenie tu
http://forum.mynokia.cz/viewtopic.php?f=63&t=8170