Zdravím,na mojej stránke kubyx.eu mám problém s umiestnením reklamy. Po vygenerovaní kódu na etargete a po vložení na stránku sa mi stále reklama automaticky zobrazuje iba na spodnej stránke. Pri adsene v tom problém nebol takže chyba je niekde v tom kóde,no ich support mi ani po týždni neodpísal na moj problém. Vie niekto poradiť v čom bude problém a ako to fixnem aby sa to zopbrazovalo tam kde to aj vložím?
Tá reklama sa zobrazuje presne tam, kde je vložený ten skript (technicky sa zobrazuje hneď za tým elementom so skriptom, ale na tom nezáleží). Takže ak chceš, aby sa zobrazovala v tom pravom stĺpci na tom konkrétnom mieste, musíš ten skript vložiť presne na to miesto (a netuším, či je možné ten skript vygenerovať tak, aby sa použil existujúci element stránky).
PS: Pravdepodobne sa tá reklama zobrazuje momentálne len tebe (skús v prehliadači použiť inkognito mód).
Ten skript vkladá tú reklamu do elementu, v ktorom je vložený ten skript. Takže ak to vložíš priamo do toho widget (a teda do toho <div class="textwidget"></div> ), tak to je v tom div elemente a v takom prípade to musí byť presne tam, kde je ten div element.
Naposledy upravil chrono dňa 09.11.2015 1:47, celkovo upravené 4
Link na stránku je v prvom príspevku. Písal som aj na support odkiaľ som kúpil tému tak tam mi poradili aby som vypol ajax načítavanie stránky pri rolovaní. No nepomohlo ani to