djpeposaki píše:
zdravim. neviem co sa stalo ale od jedneho casu sa mi stale restartuje alebo len vypne explorer.exe iba som pocuval hudbu a daco stahoval z netu a zacalo to robit. uz mi to pred par mesiacami tiez robilo a pomohol len reinstall visty, a nikde nemozem nic o tom najst ked dakto viete kde je postup ako to opravit tak pls mi napiste lebo nemam velmi vela casu na reinstall. skusal som aj novy user account ale nepomohol(stym ze som musel rychlo klikat aby ma nevyhodilo ked vyplo explorer. a este otakza aby som nezakladal novy topic: co je lepsie? mat xp+ vistu multiboot stym ze xp by bol len zalozny system ktory by sa hodil napr. v situacii popusanej vyssie alebo len vistu (v kazdom pripade dam xp na vmware na riskante a bludne veci
, ale pls nemusite pisat o tom ze vista je smejd atd, vopred dik.
a) Neviem síce s explorerom.exe poradiť, ale mám podobný "zrazu sa vyskytnuvší" problém... Explorer.exe mi nepadá sám od seba, ale len keď kliknem pravým tlačítkom myši na ktorúkoľvek nesystémovú ikonu na pracovnej ploche...
b) Vista NIE JE šmejd
Podľa mňa stačí Vista. Staršie programy sú celkom úspešne chodivé v tzv. kompatibilných režimoch (nastavujú sa vo vlastnostiach shortcutu)