Zdravim, mozete mi poradit?
Na novom notebooku som nainstaloval Win 7, vsetko slo hladko a bezproblemov. Kedze som v instalacii Windowsu nemal moznost vytvorit novu particiu disku (odkaz vytvorenia particie "Novy" bol mrtvy), volil som moznost, ktoru som uz predtym par krat aplikoval na inych PCs. Nainstaloval som program Acronis Disk Director, full, ktory mi umoznoval rozdelit disk na particie. No pri rozdelovani mi vybehla chyba, ktora naznacovala, ze sa nebude moct dat disk rozdelit na particie a PC sa restartuje. Po restartovani mi uz Win nesiel vobec spustit. Pri oprave chyb pri spusteni sa chyby neopravili a vzdy vypisovalo to iste. Volil som formatovanie disku a nainstalovanie Win 7 znova. No problem teraz nastal pri formatovani, kde mi vypisuje, ze "System Windows nemoze naformatovat oddiel disku 0. Pri priprave oddielu vybraneho pre instalaciu doslo k chybe. Kod chyby: 0x80070057" Momentalne stahujem Ubuntu a skusim to cez Live CD, cely disk preformatovat a znova nainstalovat Win. Nemate niekto podobnu skusenost, alebo neviete mi poradit?
Dakujem.
|