Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 23 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 22.09.13 Prihlásený: 17.07.14 Príspevky: 13 Témy: 3 | 3 |
Zdravím, takže môj problém je nasledovný v každej hre ako napr. CS 1.6, MC, LoLko a iné sa mi už v menu po zapnutí hry ako keby bugne myš a pri pohybe kurzora a mi hra buď to sekne úplne alebo mám 1-5 FPS. Za akúkoľvek odpoveď ďakujem. Teraz som zistil že aj na TSku ak má niekto Gif obrázok, tak aj ten sekne.
Naposledy upravil Acrox dňa 22.09.2013 17:51, celkovo upravené 1
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
Čo tak doplniť viac info? Zostava, kedy si naposledy preinštaloval OS, atď, atď, atď...My ti nevidíme do pc, chyba môže byť kdekoľvek od hardwaru až po software.. Pri takomto popise ťažko povedať.
_________________ C#, PHP, ... |
|
Win XP SP2 AMD Athlon 64 X2 Dual Core 1 GHz 2 GB RAM ATI Radeon HD 3600 Series Preinštalovaný bol tak pred pol rokom.
Vyššie upravený príspevok "Teraz som zistil že aj na TSku ak má niekto Gif obrázok, tak aj ten sekne." Hardwarom to podľa mňa nebude...
Ďakujem.
|
|
Registrovaný: 09.02.10 Príspevky: 1486 Témy: 145 | 145 Bydlisko: BA |
Kedy ti to zacalo robit? Predtym to islo normalne?
|
|
Začalo to dnes, ale asi 1 mesiac dozadu asi každá 3 hra na LoLko mi jemne sekla a potom to začalo pri pohybe myši sa hra sekla, ale po reštarte LoLka sa to vždy opravilo... Ale od dnes to robí na všetkých hrách.
|
|
Zistil som že nejdú aj niektoré web stránky, takže môže byť chyba napr. v niečom ako Adobe Flash Player, alebo také niečo ? Ďakujem za odpoveď.
|
|
Registrovaný: 09.02.10 Príspevky: 1486 Témy: 145 | 145 Bydlisko: BA | |
Registrovaný: 20.06.11 Prihlásený: 24.05.16 Príspevky: 792 Témy: 58 | 58 Bydlisko: Košice |
Ja navrhujem reinstall windowsu to pomoze vzdy
|
|
Malware bytes mám dlhšie Ale ono ma to nepustí na niektoré web stránky, vypíše to chybu, alebo ak už sa niekam dostanem tak vypisuje chybu na boku ako sú tie rôzne reklamy ... Tak si myslím že bude problém niekde so softwarom ktorý takéto reklamy a stránky poprípade aj Gif obrázky spracúva/načítava. Tak ak Vás niečo napadne čo mi treba stiahnuť/aktualizovať tak to samozrejme uvítam. Ďakujem.
|
|
Registrovaný: 20.06.11 Prihlásený: 24.05.16 Príspevky: 792 Témy: 58 | 58 Bydlisko: Košice |
ako som povedal najlepsi je reinstall windowsu tam sa nema co pokazit a nic ta nebude ani obmedzovat, a potom uz by malo vsetko fungovat
|
|
Všetci len reinstall ... Veď tento problém má aj iné riešenie ... Ja som praveže to nechcel riešiť takto krajne že surovo reinstall ... Tak Vás poprosím opýtajte sa kolegov od softwaru a pomôžte mi Ďakujem.
|
|
Registrovaný: 17.03.13 Prihlásený: 10.11.24 Príspevky: 15082 Témy: 126 | 126 Bydlisko: Moldava nad... |
ak vies ake ma riesenie, tak nerozumiem naco pises na forum.
_________________ Toto je podpis. |
|
ale aky je v tom problem? ved zalohujes vsetky data a je to Takto na dialku je tazko povedat aky mas problem preto ti kazdy radi najjednoduchsie riesenie - reinstall windowsu // liqua suhlasim s tebou
|
|
Wtf akože sorry, ale keby som vedel tak asi nepíšem že... ? Idem si pozrieť film, potom ešte dôjdem. Budem vďačný za každý ďalší nápad, ale poprosím už nepíšte blbé poznámky ako tá na ktorú reagujem. Potrebujem iba pomoc...
Ďakujem.
|
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14572 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
Citácia: Ale ono ma to nepustí na niektoré web stránky, vypíše to chybu Akú? Citácia: alebo ak už sa niekam dostanem tak vypisuje chybu na boku ako sú tie rôzne reklamy Opäť, akú? Antivírus máš aký? Okrem toho by som odporučil urobiť normálne prejdenie hw na chyby, od ramiek cez hdd až po cpu a gpu. Nikdy nevieš a aspoň budeš mať istotu... Vieš, ono sa to môže javiť ako SW chyba, ale v skutočnosti to môže mať príčinu niekde úplne inde. Ak odmietaš reinštal, tak si stiahni nejaké Live CD linuxu (povedzme ubuntu), nabootuj a skús, či budú problémy pretrvávať.
|
Registrovaný: 14.08.12 Príspevky: 6035 Témy: 147 | 147 Bydlisko: Wattenscheid |
Takto, mozes sediet za tym hodiny, instalovat antiviry, cistice, cakat pol dna kym na najdu a podobne, ale zabijes tym kopu casu a mozno sa ani pozadovany vysledok nedostavy. Takto mas za polhodinku preinstalovany win a mas to jednoduchsie a rychlejsie. Ale pokial sa ti s tym chce serinkat tak nech sa paci
_________________ PC: Pentium III-S 1,4GHz, 1536MB RAM, X1950PRO |
|
moje slova, tak ci tak by podla mna tym nic nevyriesil, mozno hej ale po dnoch, tyzdnoch a tak to ma chvilku a je to hotove
|
|
Registrovaný: 17.03.13 Prihlásený: 10.11.24 Príspevky: 15082 Témy: 126 | 126 Bydlisko: Moldava nad... |
tiez si myslim to iste a este namiesto pozerania filmu by mohol, ako mu napisal walther otestovat HW.
ak je to SW chyba, tak reinstal pomoze, ak nie...
|
Hej, a naučil by sa čo? Veľké hovno, keď to už musím tak povedať. Očividne to chce aspoň skúsiť, tak ho nechajte, je to jeho vec a jeho čas. Toto malo byť pc fórum, kde sa ľuďom aj poradí.. Preinštalovanie OS nie je rada, na taký záver ti dojde samo aj 5 ročné decko...
|
doteraz som mal pocit, ze ide o to co najefektivnejsie vyriesit problem a nie o to sa co najviac naucit.
|
Niekedy je najlepšie riešenie problémov poučenie sa z neho, aby možno vedel nabudúce riešiť daný problém rýchlejšie a pravdepodobne aj sám bez toho, aby sme mu tu nad tým 10ti meditovali na fóre Ak to teraz len preinštaluje, nemusí sa nikdy dozvedieť, kde bol vlastne problém a o mesiac je tu zasa...Neviem, prečo by sa tu ľudia nemohli aj niečo priučiť, hlavne keď o to aj sami stoja
|
No prečítal som si Vaše slová a môj osobný názor je asi taký, že reinštalovanie je doslova zbavenie sa problému bez toho aby človek prišiel na jeho podstatu... Takže je to najkrajnejšie a často zbytočné riešenie vecí ktoré sa dajú vyriešiť aj efektívnejšie. walther tebe moc ďakujem za tvoj prístup, ale teraz k veci na google.sk mi zmizol ten nápis GOOGLE, chyba na web stránkach ma prepojí na chyba.sk a vypíše toto: "Stránka na ktorú sa pokúšate dostať, nie je dostupná. Skontrolujte adresu alebo vyhľadajte tento výraz pomocou Zoznam.sk kliknutím na tlačidlo Hľadaj." A pri reklamách vypisuje že Firefox sa nedokáže pripojiť na server, alebo také niečo... A keď že tieto chyby a tie FPS a sekanie v hrách a na Gif obrázkoch začalo dnes tak si myslím že to bude tá istá vec. Ďakujem za odpoveď a dobrú noc, zajtra po škole odpíšem.
|
|
Mhm, podľa toho, čo som si prečítal, chyba.sk by mala byť príznakom DNS, ktoré používa T-Com... Čiže tam by som začal a zmenil to za niečo normálnejšie, povedzme za DNS od Googlu, či sa vyriešia zatiaľ aspoň problémy s prehliadaním internetu. Daj potom vedieť a ako som povedal, určite by som odporučil otestovať aj HW, pre každý prípad...
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 23 ] | |
|