Zdravim vsetkych. Mam problem a neviem v com to moze byt, a preto som sa rozhodol napisat na toto forum...Ide o to, ze ak hrajem nejaku hru, po nejakom nahodnom case mi vypne PC..ostane svietit len zelena kontrolka (power) a neda sa od toho okamihu s pc nic robit, iba zo zadu vypnut a zapnut zdroj a potom zapnut PC. Pri tom ako hrajem hry (kde uz konkretne pracuje grafika a vykresluju sa konkretne modely v hre) pocut z grafiky taky cvrlikot/sicanie/prskavkovanie alebo ako to nazvat (samozrejme ze to nehadze iskry ani nic ale ide ten zvuk z oblasti grafickej karty), ked je v hre napr. nejaka filmova animacia, tak ten zvuk prestane ale ako nahle zase hram, tak to stale pocujem. Nevypinaju mi vsetky hry a paradoxne ked hram company of heroes, tak ta hra mi vypla za zivot asi len 2-3x, ale taka starinka ako napr. UT 2004 alebo LEGO starwars, tak tie mi vypinaju pravidelne, alebo counter strike source - obcas zahram aj cele kolo, a niekedy nie. Najvacia haluz je v tom, ze zdroj mam 500W eurocase (samozrejme ze ziadna slava) ALE ked som vzal kamosov 300W eurocase starinu jak zem, vlozil do PC, tak lego star wars mi nevyplo ani raz, akurat ze ten cvrlikaty efekt strasne zosilnel a pocut ho vo vacsej intenzite a hlasnejsie, no hra nepada ani pc nevypina. Zase na druhej strane, ked som ponechal svoj zdroj, a do svojho PC vlozil kamosovu 9800 GTX+ tak ten zvuk som nepocul vobec a PC nevypinal tiez (no neviem s istotou povedat ci by to vyplo alebo nie, pretoze netestoval som to az tak dlho, no myslim zeby to nevyplo takmer na 90%). Tym som chcel povedat ze som menil v PC aj zdroj aj grafiku a efekt bol taky, ze ked som v pc mal 1 z tych veci niekoho ineho, tak mi to slo. Neveim v com bude problem, ci v zdroji alebo grafike. Co myslite?
_________________ La morte non viene mai da sola.
"Death never comes alone" |