Poskladal som Pc, ide vcelku dobre, az na 2 problemy
1. Pri zapnuti pocitaca, respektive niekedy pri nabehnuti windowsu a takisto pri vypinani pocitaca, tesne pred uplnym vypnutim sa v reprakoch ozve kratke ale hlasne puknutie. Zvukova je na karte a pouzivam 5+1. Zakladna doska je nova, ale repraky som uz pouzival predtym a nebol problem. Inak zvuk ide v pohode, ziaden sum pocas prehravania.
2. Asi 3 tyzdne som v starom PC pouzival AGP graficku kartu ASUS. Ked som ju dal do noveho PC, nejde z nej signal. Ventilator sa toci, ale signal nie je. Ina graficka funguje bez problemov. Kompatibilita s doskou je v poriadku.
1. Je normální, že v reprákach 'pukne', když se něco zapne nebo vypne. Nejdříve vypni repráky a potom PC a naopak.
2. Popis celé sestavy.
_________________ SHARP mz-800 CPU Zilog Z80A 3.55 MHz RAM 64 KB VGA 32 KB HD Cassette Tape Recorder "Pán zabíjení zahyne, avšak ve smrti zplodí smrtelné potomstvo. V jejich šlépějích bude následovat zmar."... Tak pravil moudrý Alaundo...
2. Asi 3 tyzdne som v starom PC pouzival AGP graficku kartu ASUS. Ked som ju dal do noveho PC, nejde z nej signal. Ventilator sa toci, ale signal nie je. Ina graficka funguje bez problemov. Kompatibilita s doskou je v poriadku.
A ta Asus AGP grafika funguje dobre v inom PC? Moze byt odpalena.