Zdravim,
nedavno som kupoval RX 480 Gigabyte G1 Gaming verziu, vcera som ju zapajal do PC ale zial po chvilke hrania (BF1, GTA V, to je fuk), mi naskoci len cierna obrazovka. Musim reset PC, Grafika by sa nemala prehrievat kontroloval som teploty a tie boli cca. 65-75 stupnov. Docital som sa nieco o tom, ze to moze byt vadnym zdrojom, pripadne ze mam moc pretaktovany PC (vratil som na defaultne hodnoty ale aj tak). Paradoxne upgradoval som zo starsej grafiky R9 280X od Sapphire ale s tou mi to slo v poriadku. Co je zvlastne je to ze este som ju s predajcom testoval, priblizne 2 hodinky sme sedeli, pozerali do monitora a popijali kavicku a kecali testoval to cez FurMark a Kombustor ci jak sa tie programy volali. Vsetko slo v poriadku a teploty boli cca kolo 70 stupnvo ani raz to nepadlo. Tak sa vas pytam ja som v koncoch cim to moze byt? Ked nebola chyba unho preco je u mna? Zostava: procesor - fx-8320 doska - gigabyte ga-990xa-ud3 (aj preto gigabyte grafika nech mam vsetko od jedneho vyrobcu dufal som ze bude lepsia kompatibilita) ramky - kingston hyperx 16 gb, 1600 mhz zdroj - corsair 650 vs case - zalman z11+
Este som sa docital som sa na internete aktualne teraz este nieco s tym, ze tieto dosky z am3 platformy maju v niektorych pripadoch problem a jeden pan mi radil ze on mal rovnaky problem tiez s touto grafikou a vraj fleshnul bios a potom to slo dobre, ale ze tiez mu to robilo v obdobnej amd zostave (mal slabsiu) ale v novej inteackej to vraj slo ako hodinky. Ale kazdopadne ako hlavny problem co som googlil bolo vsade v prvom rade zdroj.
Co mi radite vy cim to moze byt alebo co vyskusat? Chcem to zapojit este do druheho pc ked sa dostanem domov.
Dakujem za vase nazory a rady
|