Mam taky problem s grafikou, ale neviem konkretne o co ide, tak by som sa chcel trochu informovat.
Jedna sa o viac ako 2 rocnu grafiku, doteraz bola v celkom dobrom stave, dokonca som aj repasoval chladic, nepostrehol som ziadne prehrievanie. Zrazu pocas hrania hry dokonca nenarocnej na grafiku, mi vyhodilo na obrazovke akoby "chybne sektory"(pravidelne poukladane pasiky roznych farieb zo skaly 256 farieb) a nasledne mi freezol cely pc, tak som ho resetoval. Ked zacal znovu startovat, tak sa mi miestami cez monitor zobrazili akoby chybne sektory. Tak som okamzite vypol PC a skontroloval, ci sa nieco neprehrieva. Na grafike som ledva postrehol zvysenu teplotu. Po opetovnom zapnuti sa mi tie "chybne sektory" uz nezobrazili. Nevedel som v podstate co sa stalo, tak som to velmi neriesil, kedze to uz bolo v pohode. Na druhy den sa mi stalo toto iste. Z nicoho nic (ziadne zatazenie) mi sekol PC a toto iste sa stalo, akurat teraz su tie chybne sektory trvale.
Neviem ako a neviem ani co sa stalo, len viem, ze to je grafika. Skusal som druhy pci-e slot, bez zmeny. Ked som nahodil integrovanu grafiku, tak obraz ide v pohode.
Nedavam nejake velke nadeje na opravu, ale kazde dobre rady, ako sa s tym vysporiadat ocenim. Popripade keby niekto vedel, ze co sa stalo vlastne a ako tomu predist, tiez ocenim.
Nerad by som keby sa mi nieco take znova stalo.
Podotikam este, ze na grafike nie su ziadne odpalene suciastky (teda aspon nie vyditelne).
Vopred vdaka za odpoved.
|