Dobrý deň prajem, mám taký trošku vačší problém so svojim ntb HP Pavilion dv6-6c51sl Black som kupoval z predajne
http://www.eq.sk za 399 euro.Je to predajna ktora predava take predvadzacie modely trosku skrabnute alebo tak. Lenže problem je s grafikou kde vyrobca udaval grafiku amd radeon 7470m, a siw mi ukazuje grafiku 6470m, ale to zdaleka neni ten problem to by mi ani nevadilo ale na druhej strane ked som ntb dostal blbol mi ovladac na grafiku ked som cez hp recovery obnovil ovladac, zdalo sa ze secko funguje, lenze opak bol pravdou, pri testoch v hrach externa grafika podavala taky isty mizerny vykon ako aj integrova intel 3000 . napriklad world of tanks na nizkej grafike ltt to ide, euro truck simulator 2 na strednej a trosku to seka. neviem co mam robit skusal som sa na to pozerat v biose a nic nepomaha ani dynamic ani fix rezim. a pri hrach secky vetraky naplno, to by som este aj zniesol keby to podavalo aspon nejaky ten vykon . Neviete co mam stym robit? Myslim ze problem je v tom ze ta grafika vobec ani nejde ale ide to len na integrovanej. Dakujem za vaše prispevky a komentare