Ahojte, vcera som si kupil a dnes zapojil do mojej zostavy (vid nizsie) novu graficku kartu gtx1060, namiesto mojej starej gtx660ti.
Po zapojeni a zapnuti PC sa zapne obrazovka, ale pozadie je cierne. Takto cierna obrazovka je stale a az po cca 5 minutach sa mi zacne startovat windows. Ked sa mi konecne nacita pracovna plocha, tak pri pokuse o instalaciu nvidia graf. ovladaca sa PC tvari, ze ovladac nainstaloval, ale po vypytani restartu sa znova opakuje vyssie uvedeny problem. Po opätovnom nastartovani PC (znova cakam cca 5 minut), ovladac nie je nainstalovany.
Ked si vsak pozriem spravcu zariadeni, tak graficku kartu tam vidim, ale je pri nom vykricnik s chybovym hlasenim: Systém Windows zastavil toto zariadenie, pretože zariadenie ohlásilo problémy. (Kód 43).
Skusal som preinstalovat nvidia ovladac, ale problem stale pretrvava. Ked graficku kartu odpojim a zapojim monitor na integrovanu gpu na MB, tak po zapnuti PC windows nabehne okamzite.
Nenapada vas prosim nejake riesenie, alebo v com moze byt problem? Nemam dalsi PC, ze by som skusil prehodit graficku kartu tam a momentalne nemam ani win10 dvd, ze by som si preinstaloval os.
Vopred dakujem.
_________________ MB: MSI B350 Gaming Pro Carbon, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: ASUS Strix RTX2070, RAM: G.SKILL 16GB (2x8) DDR4 3200MHz CL16 [RipjawsV], Zdroj: Seasonic 520W bronze |