Zdravím...mám problém s HD 5750 od Sapphire na doske ASUS M4A785TD-V EVO (AMD 785G)...bez ohľadu na poradie primárneho grafického adaptéru nastaveného v BIOSe (PCI-e, PCI alebo integrovaný), mi PC nabehne zakaždým s integrovaným HD 4200...pri jeho úplnom vypnutí v BIOSe mi neprebehne POST a štart PC skončí chybovým pípaním PC speakru...keď však resetnem CMOS, pri následnom štarte PC nabehne s HD 5750...ak však urobím nastavenia v BIOSe a dám ich uložiť alebo nechám nabehnúť OS bez nastavení v BIOSe a urobím reštar, situácia sa opakuje a HD 5750 zas nie je detekovaná...s druhou grafikou (8800GTS 640 MB) prebehne všetko v poriadku...HD 5750 som však odskúšal v iných PC (s AMD 770 a AMD 790FX) a tam prebehlo všetko bez problémov, aj s inštaláciou ovládačov v OS, hraním hier a zaťažením FurMarkom...skúšal som 5 rôznych verzií BIOSu pre ASUS Evo aj druhý PCI-e slot a 2 rôzne zdroje, ale nepomohlo...iný BIOS karty som neskúšal...nemal niekto rovnaký alebo podobný problém ??? Dík za každú radu...
|