Dobry den dufam ze nebude vadit ked vytiahnem tak staru temu ale mam malinko podobny problem a nechcel som zbytocne zakladat novy topic...
Doska by mala byt asus rampage formula x48.CPU Q9300. Disk seagate barracuda ST3640323AS (640) a 2. by mal byt hitachi deskstar HDP725032GLAT80 (320).
Moj problem spociva v tom ze oba disky mi prestalo uplne detektovat. Prve 3 tyzdne sa zdalo ze frcali bez problemov na novej doske a postupne oba prestali tak nejak fungovat :p 1. odfrcal hitachi - tiez mi vyhodilo parkrat tabulku ze zlyhal zapis. Po restarte parkrat nabehol ale jedneho dna si proste povedal ze nie a jednoducho uz som ho nedokazal nijakym sposobom nakopnut a to aj napriek tomu ze vykazuje nejake znamky zivota
Skusal som ho uz dat aj do druheho PC a tam mi ho taktiez nenaslo. No vybrovat vybruje a tvari sa akoby mu nic nebolo
Co sa tyka toho seagateu tak ten mi jednoducho z nicoho nic vypadol taktiez asi tyzden po hitachi. Akurat bez naznaku niecoho ze by s nim nieco nebolo v poriadku. Tvari sa teraz takisto ako hitachi jakoby nic :p
Pred tym som neinstaloval nic take co by to mohlo pravdepodobne sposobit. Naozaj si uz nedokazem predstavit co s tym.. Je to v podstate cisto nova masinka a o to viac ma to zaraza..
Budem naozaj vdacny za kazdu odpoved.