Ahojte, začal by som od začiatku: nová steelseries wow legendary edition herná myš bola zapojená do notebooku, fungovala. Podľa príručky som nainštaloval originálny driver zo steelseries stránky. Nainštaloval driver, po inštalácii vyhodilo okno o aktualizovaní firmware (z verzie 215 na 219), dal som áno. Fungovala bez problému 3 dni. (na notebooku som bol 1-2 hod. denne). Štvrtý deň prídem zo školy, zapnem notebook a myš nereagovala aj keď optika zospodu svieti.
Skúsil som kadečo, preinštalovanie driverov, fix tool od steelseries engine, všetky usb porty na 4 ďalších PC. Myš nie je rozpoznaná windows, tvári sa ako dead mouse. Z internetu som vyčítal, že nie som jediný s rovnakým problémom s produktom od steelseries. Problém nastal pri update firmware zrejme, a fixnúť to nejde, lebo vyhadzuje chybu bootloader device error pri rovnakom % update ako viacerým z "internetu". Bol by som vďačný za každú radu, ospravedlňujem sa ak som niečo nesprávne nazval, nie som odborník, skôr laik. Reklamácia nie je možná asi, myš je od kamaráta, ktorý ju dostal k novému PC.
Neviem si rady, skúsil som hádam všetko podľa návodov na steelseries stránkach v sekcii FAQ, kde popisujú podobné problémy (na iné myšky). Napadlo ma ešte napísať na support.
|