Ahoj, reagujem na Tvoj problém. Ja mám rovnakú tlačiareň a mal som s ňou už toľko problémov, že.... Najbližšie ju vezmem a hodím zo skaly. Registroval som sa len preto, aby som Ti odpovedal.
Mám ju od r. 2004, teda 5 rokov. Za ten čas sa z normálneho človeka stane psychicky narušený jedinec. Preinštalovával som program už asi 25 krát, raz ide všetko, postupne sa to však kazí a funkcie prestávajú fungovať. Teraz najnovšie som zistil, že mi vôbec nefunguje skenovanie cez ten debilný hp program. ROKY (!!!) som skenoval tak, že som nešiel priamo cez program, ale cez hp image gallery a tam dal skenovať. Dodnes to fungovalo... Neviem čo sa stalo, ale zrazu to nejde. Tak som to celý FULL program odinštaloval a nainštaloval z hp.com drivery, ale len basic, čo má nejakých 47MB, namiesto 378Mb, či koľko, čo má full program... Samozrejme, že inštalačné originálne CD s dátumom 2003 už nefunguje...
Dokonca, neviem prečo, keď som inśtaloval posledných 2 krát (full a teraz basic verziu) tak odo mňa už ani nepýtalo originálne CD od operačného systému, čo je ôsmy div sveta samo o sebe. Už len to, že plná verzia programu má takmer 400MB je na hlavu padnuté. A ten basic z takmer 10% veľkosti plnej verzie zase nejde cez neho skenner, ale len kopírka a tlač. Zaujímavé. No každopádne, držím Ti palce a ak chceš zotrvať pri tomto neuveriteľne nefungujúcom stroji, tak si vopred pre istotu zaobstaraj adresy najbližších psychoterapeutov u Tvojho bydliska.
Teraz "skenujem" tak, vďaka tomuto multinefunkčnému zariadeniu, že fotím dokumenty foťákom a za 20 sekúnd ich mám nielen v pc, ale aj v prílohe na odoslanie v maily.
HP NIKDY VIAC !
Maj sa
|