Ahoj. Mám taký problém že za posledné dva dni mi vyhadzuje pri štarte missing skript ProgramFiles/CommonFiles/SystemEgnines/out.js
Odkedy mi toto vyhadzuje mávam problém s notebookom, pri hre mi ju niekedy sekne a prestane pracovať, alebo sa na nu nemôžem pripojiť, vypíše že Síť neni dostupná, pri tom net fachčí, a chrome fugnuje. Další príklad na Mafii 2,, ked nejde prvá hra,,, nedá sa spustiť ani Mafia 2 , tiež prestane pracovať, dneska som zaznamenal aj chybu ked w media player prestal pracovať, skúšal som obnovovať win 2 dni dozadu, trocha pomohlo, následne vyhladalo aktualizácie, samozrejme som to akceptoval lebo ked neakceptujem, na wifi mi vypisuje obmedzený prístup internetu ( neviem prečo ) ,, ale znova to robí , práve som dal test cez antivirák.
Nejaké rady? Vopred Dík
(Ak je téma v zlej kategórii, prepáčte, fakt som nevedel kde to dať )
// pridané po 19 minútach od posledného príspevku
Tak myslím ,že sa to už vyrieši, cez antivirák som si našiel priečinok ktorý som podozrieval na víry, dal som otestovať, našlo tam 3 hrozby, + som dal rýchly test systému našlo 1 infikovaný súbor, a ked bude čas dám aj úplný test systému.
|