Zdravím. Potrebujem radu ale či je to ozaj základná doska skúste posúdiť vy, ja mám už v tom chaos. Problém sa vyskytuje v hrách, vo FullHD filmoch a zvuku (dokonca aj beh Windowsu je narušovaný). Dosku mám ASUS M4a785D-M PRO. Je úplne nová má ani nie polroka. Čo sa týka hier všetko seká či už na minimálnych detailoch alebo maximálnych ... rozdiely nie su lebo mám nato výkonný GPU (nVidia GF GTX 460 2GB od Gainward) Myslím, že to nebude ani procesorom (AMD X2 4600+) a ani pamaťou RAM (2GB DDr2)
HD filmy taktiež zasekávajú a zvuk blbne. Konkrétne Front repráky praskajú ako ruské rádio a po stopnutí tracku pískanie typu 16Hz čiže zabiják. Od kedy mám túto novú dosku som samozrejme 2x preinštaloval Windows 7 a dokonca bežné aplíkacie vrátanie hier hlásia že program prestal pracovať prosím o radu
Za odpoveď alebo názor vopred ďakujem
PS: som presvedčený že to ostatnými komponetmi nie je pretože známy si pred týždňom kúpil rovnaký čipset a má v ňom AMD X4 a 4GB Ram
Hra prvých 10 minút seká ako pri 3 ročnom PC po istom čase sa správa vskutku normálne ale stále to pretrváva