Ahojte. Tak štandardne som kamošovi chcel preinštalovať systém a to z dôvodu že mu nechcel isť nainštalovať directx, aktualizácie sa inštalovali píliš dlho a niektore programy mu nešli otvoriť. Vložil som tam DVD s Vista HP, áno je stiahnutá ale nedotknutá a legálna kedže ntb ma zospodu nalepku s klúčom, navyše som ju inštaloval už na dva ntb a tam fachala v poriadku. Inštalácia prebiehala štandardne až po krok keď sa ntb reštartuje, vista ho pripraví na prvé spustenie a potom skočí na okienko s inštaláciou kde píše že dokončuje inštaláciu a tam to aj sekne ako myškou sa hýbať dá ale nepohne sa to dalej nech je aj pol dna pusteny. V biose sa okrem bootovania nič nastaviť neda. Vistu som nedal obnoviť z recovery partície pretože tú kamoš zmazal, preto inštalácia z DVD. Dal som urobiť aj kontrolu HDD z biosu a nenašiel žiadne chyby. Dá sa s tym nieco robit či to poslať na reklamačku?
Neviem určit o aky model dv6-tky konkretne sa jedna ale ma v sebe Turion (2x2200MHZ), ATI HD 4530, 4GB DDR3, 500GB HDD, bios je tam inside H2O) ...nerad by to posielal na reklamaciu keďže už mu raz menili MB a bol tam mesiac a teraz ho potrebuje. Dikes ;-)
_________________ PC Core i5-3470,GIGABYTE GTX 970 MINI Gaming 4GB,MB MSI B75MA-E33,Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Vengeance, SSD ADATA Premier Pro SP900 64GB, WD Scorpio Blue 1000GB, WD Green 2000GB,PSU Corsair VS550 ,View: LG FLATRON IPS236 FullHD,Keyboard: Zalman ZM-K400G,Mouse: A4Tech Bloody V8 HP PAVILION DV5-1235ec; RAZER DIAMONDBACK 3G FLAME RED , RAZER GOLIATHUS CONTROL EDITION; WIN 10; iPhone 6s Space Grey 64GB |