Čaute takže mám taký problém...asi pred mesiacom som si kúpil nový notebook a všetko ide v pohode, teraz som si konečne našiel trochu času že si niečo zahrám tak som si stiahol nejaké hry ale mám problém s ich inštaláciou. Všetko sú to súbory s príponou .bin, ktoré som na starom notebooku inštaloval cez Deamon Tools úplne bez problémov a teraz mi nič nejde nainštalovať. Na starom notebooku som mal nejakú starú verziu Deamona ale teraz mi pri inštalácii automaticky aktualizuje na najnovšiu verziu a s tou mám problém že keď chcem pridať Image tak mi nezobrazuje súbory s príponou .bin ale na starej verzii som s tým problém nemal tam som si zvolil aby mi zobrazilo "All Files" a vybral som súbor ktorý potrebujem ale v tejto novej verzii taká možnosť nieje. Keď to skúšam otvoriť tak že kliknem na ten súbor a dám otvoriť v programe a vyberiem Deamon tak mi otvorí iba prázdny Deamon a to je všetko. Skúšal som potom ešte program Virtual CloneDrive ale tam mi zase vypisovalo že Systém Windows nemôže získať prístup k tomuto disku a že je pravdepodobne poškodený. Poškodený ale nieje pretože je to presne ten istý súbor z ktorého som to inštaloval aj v starom notebooku a skúšal som viac hier a pri každej mi píše toto isté. Robím niečo zle ja alebo v čom môže byť chyba? Niekde som čítal že problém môže byť že mám windows 10 a že to môže niečo blokovať ale neviem. Za každú radu ďakujem.
|