Caute ludia mam dost vazni problem na novom pc po prvykrat ked som instaloval xp tak to slapalo lenze som mal nejaky problem tak som ju chcel preinstalovat no lenze nejde to ked restarten pc a mam tam instalacku xp malo by sa ma pitat ze pre instalaciu windowsu stalcte lubovolnu klavesnicu a toto sa nepita ale instalaciu rovno spusti normalne nakopiruje subori a po restarte ktori je nutny sa spusti instalacka zasa a toto sa deje dookola pritom som skusal mnoho inych xpciek a nic pls poradte
myslis ze som to nerobil pri instalacii ale da sa to aj inak ci len pri instalacii windowsu?
neviem poradte ako sa robi format lebo ja ho robim iba pri instalacii ale ak sa to da cez bios tak napiste ako lebo dost mozne ze je to kvoli tomu
To si písal ohľadom formátu , ale nevadí. Pozri v biose, či ti disk vôbec rozozná, pretože podľa mňa ti ho bios nerozoznal, preto aj inštalačka stále nabieha nanovo
pockajte je to vlastne tak ze vsetko sa odvija ohladom toho ze pri instalacii windowsu je potrebne stlacit nejaku klavesu aby sa ta instalacka spustila ok
lenze toto mi nerobi ale predtym to slo jednoducho ked zacne citat xp z CD a nakopiruje instalacne subori restartne sa a po restarte zacne znovu instalaciu pretoze tam neni ten prikaz kde treba stalcit nejaku klavesu aby sa zacala instalacia windowsu ak by tam bola tak by som po restarte pockal paru sekund pokial by to nezmizlo a ono by pokracovalo v instalacii
To si písal ohľadom formátu , ale nevadí. Pozri v biose, či ti disk vôbec rozozná, pretože podľa mňa ti ho bios nerozoznal, preto aj inštalačka stále nabieha nanovo
ono to pred tym slovsetko klapalo lenze sa mi akosi dobabral windows a tak som ho chcel preinstalovat
Ešte raz. Inštalačka Windows hľadá pri štarte aktívne disky (disk s OS), ak nájde vypíše hlášku (pre inštaláciu stlačte lubovolnú klávesu), ak nenájde začne inštalácia. Preto si skontroluj v biose disk, toto robí keď bios nenájde disk, nemýľ si to stým, že inštalačka ho nájde, sú to dve záležitosti. To že to predtým šlapalo nič neznamená.