Zdravím vás,
Mám problém s internetom od T-Comu (Turbo 3) ...
Mal som s ním už dlhšie problémy, nakoľko internet vypadával ... Poznám aký je T-Com, či z vlastnej skúsenosti alebo od iných, že čo sa týka z opravami internetu bývajú dosť nespolahlivý, a začínajú to vážne riešiť až pri stažnostiach ...
No keď mi internet opravili, (samozrejme chyba bola u nich) tak cca rok išiel normálne, a teraz dalšie problémy došli ...
Najlepšie bolo ked mi povedali že to riešia do 3 dní, a to by som tu mohol písať vela, internet išiel po 1 mesiaci aj 2 týždnoch
Zistil som že nieje od nich každý pracovník rovnako informačne vyškolený - respektíve niektorí sa snažia vyriešiť hneď problém a niektorí to obkecavaju a len ,,posunú´´ ale napríklad včera som natrafil na takého čo mi povedal informacie naviac ktoré pomohliV štvrtok o 16:00 vypadol internet, zavolal som im, samozrejme mi povedali že to posunú a je to pravdepodobne Skrat Linky...
Do 3 dní ževraj sa vetšinou takéto prípady riešia ... Tak som si pomyslel ze super zas budeme cakat neviem kolko..
No večer o 21:00 nabehla kontrolka ADSL2+ takže som spojenie chytal a internet nabehol, tak som im zavolal že čo sa stalo ?
že problém ešte ani neriešili a nevie sa prečo to zrazu naskočilo ...
Potom internet na další deň vypadol, tam mi napísali SMS že mali nejaký problém u nich tak sa opsravedlnujú ...
A teraz problém :
Jeden technik mi povedal ze tlmenie linky mám dosť vysoké ale dá sa (38) že keby je viac je tam už problém ...
A dnes internet mi dosť padá, volal som tam posunuli to zase na technikov ... a mám tlmenie linky 42-44 ...
Router mam vigor 2700 VGST ... tak a teraz ako to znizit, neviete mi poradiť ?
Ďakujem