No router by to zvládať mal keďže už bol viac zaťažovaný, keď nás bolo 6 pripojených na internete a všetko išlo v poriadku, teraz sa mi táto vec deje aj keď som pripojený iba ja.
K tomu pripojeniu, je to DSL.
Nie, torrent nepoužívam.
Áno je to divné, ale správajú sa takto dve hry ktoré som skúšal a aj ten ts3 server, no deje sa to iba mne, nikomu inému aj keď sme pripojený na rovnaký server či na ts3 alebo v hre.
Ešte s tým pingovanim, to už som skúšal ping
http://www.google.com /t a keď som to zastavil bolo okolo 3000 packets send aj received a 11 bolo lost, to je v poriadku??
Alebo, bolo by možné tým pingovanim providera zistiť či je problém pri mne doma alebo má nejaký problém Orange??
Problém by som nemal mať s počítačom, keďže som sa na ten teamspeak server skúšal pripojiť cez mobil. Vtedy ma vyhodilo na mobile a asi po minúte-dvoch aj na počítači.
Je tu ešte jedna divnejšia vec, keď som pripojený v tej hre tak mi to napíše Connection problem a spustí sa odpočet 25 sekund, potom ma to vyhodí. Počas toho odpočtu ja sa hýbať nemôžem a ani nič ostatné nevidím sa pohybovať, no kamaráti mi povedali že som sa stále hýbal (presne tým smerom ako som stláčal W A S D) a bolo ma v hre aj počuť keď som rozprával.