Zdravim chcel som sa poradit a nevedel som kde to dat s problemom. Dnes ked som zapol PC tak sa mi nedalo pisat ako klavesnica reagovala ale klavesi nefungovali alebo fungovali tak ako keby mali daku inu funkciu. Hlavne sa mi nedalo ani prihlasit kedze sa mi nedalo pisat. Jedna moznost co ma napadla bola vymenit klavesnicu tak som dal druhu a robilo to presne to iste dal som pomedzi to aj restarty ked som dal druhu klavesnicu tiez som to restaroval a nakoniec sa mi podarilo sa dako prihlasit. Hned ako nabehol system som zistil ze klavesnica mi fungovala tak ako keby tam boli prednastavene skratky dake proste ked som dal dake pismeno otvorilo mi dake okno ked som dal Esc dalo mi win ponuku proste uplne na nervy. Potom som zistil ze vlastne myska sa sprava tiez tak napr ked som klikol na ikonu a potom na dalsiu tak mi ostali vsetke oznacene normalne by to malo byt tak ze sa oznaci kazda zvlast. Alebo koliesko sa mi zda ze mi teraz neviem presne ci dalo zoom alebo otvorilo dalsie okno uplne na nervy. Tak som skusil obnovit system a ono to nepomohlo nakoniec mi pomohlo ked som vymenil porty mysky a klavesnice iba ich prehodil. To PC vcera fungovalo bez problemou vecer som ho vypol a ked som dnes zapol tak koniec skuska nervov. Teraz mi spravi obcas ked prejdem cez ikonu tak sa zmeni farba okolo nej na ciernu ked prejdem cez vsetky tak okolo vsetkych a potom ak pozadie zmizne ale ako PC ide v pohode dalej.Otazka je co to moze byt este som sa s tym nestretol ci pomoze uplne formatovat disk a hodit novy Win10(ten mam original) alebo to je daka hardverova chyba. Este som rozmyslal ci to nemoze byt daky virus ale to by asi nepomohlo zmena tych portov fakt netusim. Dik za pomoc
//Presunute.. michalesku
|