[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
NapísalOffline : 09.09.2011 12:39 | Problem s klavesnicou ASUS N55SF

Takže s notebookom mam celkovo tri hlavne problémy:

Prvý problém:

Niekedy z ničoho nič , napr pri broswowaní mi začne blbnuť klavesnica a namiesto písmen ktoré stlačím vykonáva príkazy akoby bol neustále stlačený CTRL, pomože iba reštart notebooku

Druhý problém:
Netuším ako nastaviť aby mi numerická klavesnicá pisala čísla ,lebo teraz mi numerická píše pismena a až po sltačení shiftu začne písať čísla.

Tretí problém:

Pridavný subwoofer ktorý bol k notebooku SonicMaster som zatial nijako nespojazdnil ani podla navodu.

Správca fóra
Správca fóra
Problem s klavesnicou ASUS N55SF

Témy: 39 | 39
NapísalOffline : 09.09.2011 12:43 | Problem s klavesnicou ASUS N55SF

aktualizuj bios
minimalne problem s numerickou klavesnicou tym urcite vyriesis

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Prihlásený: 07.12.11
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 05.12.2011 0:52 | Problem s klavesnicou ASUS N55SF

Ak by sa ma kamarát spýtal či si má kúpiť nento ntb. povedal by som mu áno ak by bol skutočne dobrý PC manik... Ak by to bol počitačovo nezanlí kamarát, povedal by som mu nie, resp ano ale bude ti ho treba dať niekomu spraviť...
Celkový pohľad z mojej strany na tento ntb. je taký že je super, najmä pomeru cena / výkon. Notebook je postavený s kvalitných pevnych plastov, novej generácie, netrasie sa, drži pevne po kope... Jedno mínus a to sú jeho leské materialy, najmä predok. Je dokonalou plochou pre odtlačky prstov, vlasy, prach, čmuhy... Procesor ma skutočne dobrý výkon, reálne sa pretaktuje na 2.9 GHz v prípade potreby a vidíte to pomocou miniaplikácie na prac.ploche.integrovaná grafika Intel riadi pracovnú plochu pričom hráčska grafika GT 555 m sa dostáva ku slovu pri hraní hier, kedy ju nové drivre nVidie prepnú samu do herného režimu alebo pri neupdnutych drivroch trebá mnoho krát manúalne prepínať medzi grafikami. RAM 4 GB pri 1333 MHz, je skutočne postačujúca... Pokiaľ je notebook zapojený v pevnej sieti, dá sa považovať za hráčsky. Grafika zvladá najnovšie hry bez seknutia na high alebo až very high grafických nastaveniach.Pokiaľ je v režime batérie je plnohodnotným multimediálnym notebookom, dobré sa naň pozerajú filmy a hraju hry vďaka LED obrazovke a Video Magic technológii spracovania obrazu. V kancelárskom režime dobre nabita batérie vydrži až niečo cez 6 hod. OS ma stavaný na 64 bitov, čo zlepšuje prácu s notebookom. Repráky majú kvalitný zvuk a vysokú hlasitosť, subwofer na svoju veľkosť robí divi, akurát aj zvuk vie byť po softwarovej stráne poruchový a treba preinštalovať drivre. HD web kamera robí úžasne zábery v HD kvalitne, na 500 GB disk vojde kopec veci, USB 3.0 Vám dáva možnosť 10 x rýchlejšieho prenosu dát oproti USB 2.0 Touchpad je veľký a dobre sa na ňom robí, klavesnica je ergonomická a tlačidla majú istu vôlu pri pohybe čo zdokonaluje držanie rúk na klávesnoch no na strane druhej sú tym pádom klávávesi nachylnejšie na poškodenie. Notebook má Sonic Master na úpravu zvuku, SmartLogon na detekciu tváre pri zapínani Windowsu. Ak má niekto problémy po softwarovej stránke notebooku, pošlem Vám mail ako tieto prblémy opraviť ( prepinanie medzi grafikami, nereagovanie klavesnice a NUMlocku, skákavosť zvuku, rezonovanie ) - kontaktuje ma na miso.bekes@gmail.com

Celkové hodnotenie :

spracovanie a pevnosť : 8/10
design : 10/10
hardware : 10/10
software : 5/10
zvuk : 8/10
batéria : 8/10

Noteboom sa určite oplatí kúpiť ovšem treba sa s nim pohrať kým ho dovediete k bezchybnosti...
Pre:

- perfektny pomer cena / výkon
- kvalitné plasty, silné spracovanie, drží pevne
- repráky Ice power so skutočne skvelým zvukom na repráky notebooku
- dobrý subwofer - na svoju veľkosť úctihodný výkon
- design notebooku
- výdrž batérie
- LED podsvietenie - krajší obraz a málo žerie baterku
- Video Magic technológia úpravy obrazu
- vysoko výkonný dvoj jadrový procestor Intel® Core™ i5-2410M Processor (3M Cache, 2.30 GHz)s Turbo boostom
- RAM 4GB (2GB + 2GB) DDR3 1333 MHz SDRAM
- gamblerská grafika NVIDIA® GeForce® GT 555M, 2GB DDR3 VRAM
- Integrovaná grafika Intel
- webkamera s rozlišením HD so skutočne krásnym obrazom vysokej kvality na notebook :)
- USB 3.0
- ergonomická klávesnica
- kvalita spracovania

Proti:

- lesklé materíaly na ktorým vidno absolutné všetko... Prach, otlačky prstov, vlasy, všetko všetko... Podľa mňa je výhodne dať polep na tento ntb.
- zastaralé drivery pribalené k ntb.
- problémovosť softvera
- nutnosť upadtovať, preinštalovavať drivre, mať na to nervy dokončiť ho po softwarovej stránke
- priliš horúci chladič pri hraní napr hier - jednoznačne odporučam kvalitnú chladiacu podložku pod NTB...
- !!! Spolupráca medzi grafickými kartami - nutnosť preinštalovavať drivre nVidie !!!
- celkovo jeden veľký mínus je problémovosť tohto modelu, a pokiaľ nie je majiteľ skutočne skúseny v oblasti PC, nedá si s nim len tak easy rady

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Prihlásený: 02.01.12
NapísalOffline : 06.12.2011 14:11 | Problem s klavesnicou ASUS N55SF

Ja mám problem len s funkčnými klavesami na ovladanie hlasitosti a playeru. Jednoducho prestali fungovať. Pokial viem tak žiadny software na ich ovladanie som neodinštaloval ,ibaže by som bol namesačný. Zo začiatku som do mojho N55sf nainštaloval AVG 2012 free lenže ten mi uplne zblbol ("Vraj vyskytla sa nešpecificka chyba"), parkat mi to vypisovalo tieto "hovadiny" a potom zblbol už uplne a neukazoval mi žiadne písmo, tak som ho chcel odinštalovať a už nešlo ani to... tak som bol nuteny použiť obnovu systemu a načital som nastavenia windovs z predchadzajuceho dňa a AVG už išlo odinštalovať...lenže mi nešla potom spustiť hra (mirrors edge) ani google chrome ... jednoducho som dal spustiť exe subor anič neotvorilo ... a od vtedy mi nefunguju ani tie klavesy na ovladanie zvuku .... za hardwere by som dal notebooku 9/10 ale software je strašne naprd .... treba sa tomu poriadne povenovať aby to šlapalo ako má ...a ja som memontálne zaseknutý na týchto problémoch a neviem ako dalej ....

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Prihlásený: 02.01.12
NapísalOffline : 07.12.2011 17:02 | Problem s klavesnicou ASUS N55SF

Ne0 píše:
Ja mám problem len s funkčnými klavesami na ovladanie hlasitosti a playeru. Jednoducho prestali fungovať. Pokial viem tak žiadny software na ich ovladanie som neodinštaloval ,ibaže by som bol namesačný. Zo začiatku som do mojho N55sf nainštaloval AVG 2012 free lenže ten mi uplne zblbol ("Vraj vyskytla sa nešpecificka chyba"), parkat mi to vypisovalo tieto "hovadiny" a potom zblbol už uplne a neukazoval mi žiadne písmo, tak som ho chcel odinštalovať a už nešlo ani to... tak som bol nuteny použiť obnovu systemu a načital som nastavenia windovs z predchadzajuceho dňa a AVG už išlo odinštalovať...lenže mi nešla potom spustiť hra (mirrors edge) ani google chrome ... jednoducho som dal spustiť exe subor anič neotvorilo ... a od vtedy mi nefunguju ani tie klavesy na ovladanie zvuku .... za hardwere by som dal notebooku 9/10 ale software je strašne naprd .... treba sa tomu poriadne povenovať aby to šlapalo ako má ...a ja som memontálne zaseknutý na týchto problémoch a neviem ako dalej ....

Problem s klavesami vyriešený nejakým zázrakom sa mi sám odinštaloval software na ich ovládanie .... jednoducho windovs mi to celé zblbol ked som dal obnovu systému ... všetok nefunkčný software som preinštaloval a notebook už šlape ako má :)

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Prihlásený: 23.01.12
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 23.01.2012 18:51 | Problem s klavesnicou ASUS N55SF

ani mne ten pridavny subwoofer nejde ako si to spravil???

Užívateľ
Užívateľ

Prihlásený: 24.01.16
Témy: 13 | 13
NapísalOffline : 23.01.2012 19:21 | Problem s klavesnicou ASUS N55SF

Citácia:
Druhý problém:
Netuším ako nastaviť aby mi numerická klavesnicá pisala čísla ,lebo teraz mi numerická píše pismena a až po sltačení shiftu začne písať čísla.

toto nevyriešiš tak to proste je na alfanumerickej klávesnici :) jedine že si prepneš na anglickú klávesnicu

[ Príspevkov: 7 ] 

Podobné témy

Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ASUS N55SF-S1262V vs. ASUS N55SF-S1332V ASUS N55SF-S1332V

v Notebooky a netbooky

2

810

02.03.2012 20:59

Matuike

Problém s klavesnicou asus g73sw

v Notebooky a netbooky

0

333

26.10.2017 13:52

pato770

asus n53sm - problém s klávesnicou

v Notebooky a netbooky

0

311

17.01.2013 19:00

majmo

Problém s klávesnicou na nb asus n52jv

v Notebooky a netbooky

2

471

09.09.2011 18:50

Redeemer

ASUS ROG G752VM problem s baterkou a klavesnicou

v Notebooky a netbooky

2

405

15.11.2021 19:35

MarteX

asus n55sf i5 vs asus n53sv i7

v Notebooky a netbooky

8

1431

16.10.2011 13:42

Spixy

ASUS N55SF

v Notebooky a netbooky

6

872

20.12.2011 16:51

SOUNDCHAOSDEBUG

Asus N55SF

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1 ... 20, 21, 22 ]

v Notebooky a netbooky

652

47545

02.04.2014 16:19

uterak

asus N55SF

v Notebooky a netbooky

2

524

05.04.2012 11:46

Matusko

Asus N55SF

v Notebooky a netbooky

11

595

27.03.2017 17:43

aXi_92

Asus N55SF

v Intel - Integrated Electronics

0

329

13.04.2013 13:37

Chafer

I: Asus N55sf

v Informujem sa

0

334

31.10.2015 14:45

Arte

P: ASUS N55SF

v Predám

0

355

28.03.2013 22:47

playandwin

Asus N55sf otázka .

v Notebooky a netbooky

2

655

10.08.2011 12:50

fortrond

Wifi - Asus N55SF

v Notebooky a netbooky

11

706

29.06.2015 10:51

Kajo1354

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

P: Asus N55SF

v Predám

1

385

05.02.2014 17:52

Suit

© 2005 - 2024 PCforum, edited by JanoF