Ahojte,
začal som hrať Heroesa IV cez multiplayer. Keďže tam sa čaká počas ťahkov druhých hráčov, tak by bolo najlepšie ak by sa dala hra minimalizovať, aby som mohol na PC nestrácať čas a pracovať počas toho, keď hrajú druhí. Problém je ten, že hra je stará, mám complete edition, funguje iba na starom 1024 rozlíšení. Keď sa hra aj púšťa alebo vypína, tak to chvíľku trvá - relatívne dlho proti spúšťaniu bežných novších hier na ssdčku. Lebo tam preskakuje rozlíšenie a asi sa to spúšťa cez nejaký kompatibilný mód. Hru by som ani nespustil keby som cez exe súbor nenastavil spustenie v režime 640 x 480.
No a problém je ten, že neviem hru korektne minimalizovať, alebo prepnúť do malého okna. Asi raz mi to šlo a odvtedy, keď aj zruším full screen, tak sa to na pár sekúnd sekne, nič sa nestane a full screen sa mi zase zaškrtne. Pre mňa by bolo ideálne keby to viem dať do malého okna na ploche, aby si videl kedy idem na rad, ale zároveň mohol plnohodnotne pracovať. A tu to nejde. Nejakú full HD verziu Heroesu IV som nenašiel, iba trojka ju má. Neviem, či to je iba rozlíšením, ale rád by som to nejak vyriešil, nech mi hranie neblokuje PC.
|