ahojte,
Problem:
pri prehravani videa sa mi po rucity castovy limit video zastavi asi tak na 3 sec, a potom sa rozbehne dalej (ako keby nacitavalo buffer)
Objasnenie problemu:
mam dva disky, WD500Green primarny a Seagate 200G baracuda sekundarny,
v power options vo windowse mam nastaveny casovy limit pre vypnutie sekundarneho disku na 1 minutu.
ked prehravam filmy z tohto disku, tak sa mi film bufferne, bezi z buffera a ked vyprsi, film lagne ako v hore spominanom pripade, obraz a zvuk sa zastaví na 3 sec, potom sa rozbehne zvuk a asi o 4 sec aj obraz. Deje sa to spravidla 1x za film
TOTO JE OK pretoze sa to deje na sekundarnom disku a lag je spôsobeny čakacou dobou rozbehnutia platni disku a readu buffera.
avšak hore spominany problem sa mi deje na PRIMARNOM disku ktory sa stale točí ! a deje sa to aj 3-4x za film.
nemam tušenia cim je to spôsobene, ale disk pouzivam 2 roky a nidky predtym som s tymto problem nemal, zacalo to tak pred sviatkami, mozno zmena nejakeho nastavenia.
kodekmi to nebude lebo to robi na setkych prehravacoch,
Win media player, media player classic, bs player, vlc player.
tak prosim o pomoc..
_________________ AMD Phenom II x3 720BE 2,8GHz 1,44V : OC @3,2GHz (16x200) down voltage 1,3V ; Low voltage profile @800MHz - 0,8V passive cooling + Arctic Freezer 7pro
MA78GM-UD2H ; 2x2G DDR2 Kinkgston 1066MHz CL5 hyperX black limited editon
ATI Sapphire VaporX HD5770 OC @1GHz/1470MHz + Accelero L2 pro
Arctic Fusion 550 ; WD500G green + seagate baracuda 200G + "homemade" ultra noise and antivibraion kit 5,25" ; open case mod
23" Philips briliance 230c1 + 17" benq extend view ; |