Zdravim Vas,
hladal som tu odpoved na moju otazku ale nikde som ju tu nenasiel.
Mam problem s monitorom na notebooku Acer Extensa 5235 - 902G25Mn (dalej len NB), Mam v nom nainstalovany OS Windows Vista ked zapnem NB vsetko ide ako ma nabehe text Microsoft corporation s pohybujucimi sa 3 zelenymi ciarkami (asi viete o com hovorim) a ked uz ma nabehnut obraz zahra len melodia o zapnuti a obraz zostane cierny, monitor neni vypnuty len nenaskoci obraz, podsietenie ide. Robi mi to stale musim chodit len cez nudzovy rezim s pripojenim k sieti.
Tento isty problem mam aj na notebooku HP 6730s tam to robi sem tam ale len ked uspim notebook a pri naslednom prebudeni mi nenaskoci ziadny obraz zostane tam len cierna obrazovka a zahra melodia o prebudeni. Obrazovka aj v tomto pripade je zapnuta a podsvietenie ide ale obraz nenaskoci mam tam ciernotu.
taktiez aj ked uspavam tento notebook zhasne obrazovka notebook sa neuspi a ani za 3 hodiny sa nedkaze uspat musim ho manualne resetovat alebo odpojit od elektriny - toto ale len sem tam.
Vsetky kodeky mam aktualne aj na prvom a aj na druhom notesi. Oba notebooky su rocne.
vedeli ste mi poradit v com je problem?
dakujem za odpoved, Maťo
|