Ahojte, pred nedávnom mi v dôsledku vypnutia a náhleho zapnutia elektriny v bytovke vyhorel zdroj (EuroCase 450W). Počítač som potreboval a tak som použil starší zdroj (EuroCase 350W) ale vybral som grafickú kartu a jednu RAM aby to utiahol. Kábel od monitora som dal do integrovanej grafiky. Všetko išli no po chvíli sa zrazu vypol počítač. Ako náhle som ho zapol monitor vyhodil hlášku "No Signal Cable !". Prišiel mi nový zdroj (Crosair 450W) tak som si veselo dal grafickú kartu naspäť no na moje nemilé prekvapenie počítač beží no monitor mi stále vyhadzuje tú istú hlášku ... ale ako náhle kábel odpojím tak monitor zaregistruje a vyhodí hlášku že kábel nieje pripojený. Som už zúfalý a neviem si poradiť tak prosím o radu vás.
Idem hneď skúsiť monitor zapojiť na NTB ale druhý monitor veru momentálne nemám. A po výmene zdroja mám zapojené všetko správne (teda kontroloval som to viac krát a nebola to moja prvá výmena zdroja ).
PC je úplne ticho ... A to ma s..ie že ono to išlo s tou integrovanou grafikou a zrazu to nejde a ani s ňou. Len dúfam že v doske nieje problém. Nedalo by sa to nejako overiť či je v nej problém alebo nie ??