Ahojte,
mám celkom veľký problém s ktorým by som potreboval poradiť. Neviem kde ten problém ale je. Včera po škole som zapol PC normálne tlačítkom, zapol som monitor ale nič sa neukázalo (žiaden bios, startup, heslo, plocha...) iba čierna obrazovka, ako by nebol PC ani zapnutý, dokonca aj tlačítko na zapnutie monitoru len blikalo (bliká ak je PC vypnutý; ak je zapnutý, svieti). Tak som sa na to včera vykašľal a myslel som si že sa niečo napraví počas noci. PC som musel vypnúť na tvrdo, držaním tlačítka pokiaľ sa nevypne. Ak som ho len zmačkol, nič sa nedialo. A tak som ho už nezapínal až do dnes. Skúsil som to dnes po škole a žiadna zmena. Pár krát som ho aj vypol a zapol a stále nič. Potom som vypojil všetky veci z PC (vrátane klávesnice a myši) okrem monitoru. Vtedy sa zapol, ale keď som pripojil myš a klávesnicu tak nefungovali (asi preto že som ich zapojil už keď PC šiel). A tak som ho zas vypol a tu nastal zas ten problém pri zapnutí. Tak som ten PC dal na zem, povysával som prach že možno za to môže on. A už to išlo (neviem či to bolo kvôli tomu). Ale ak sa to stane aj zajtra, tak to kvôli prachu nebude, a ja nebudem vedieť čo spraviť. Tak vás prosím, čo to spôsobuje, ako to napraviť?
Ďakujem
_________________ M/B: GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Intel Core i5-4460 MSI AMD R9 380 8GB RAM Windows 7 Home Premium 64bit |