(ano srry uz som tu zalozil temu predvcerom ci kedy ale toto je nieco ine...)
minule som sa rozhodol ze prejdem na Vistu a tak som isiel ze spravim si poriadok najprv... Mam Dualboot XP/Ubuntu a tak som chcel ze cez Partition Magic jednoducho particiu s Ubuntu vymazem a pripojim ju k XPckovej aby bola vacsia a dobra pre Vistu.. Nainstaloval osm Partition Magic, nic som v nom este nerobil, vyziadal si restart, tak som restartol, ale uz mi Comp nenabehol.. Napisalo mi GRUB Error 17. tak som chcel ze cez Ubuntu Live CD preinstallnem GRUB loader nech to ide.. lenze asi v polovici nacitavania Live cdcka sa to zaseklo a neslo to dalej.. tak ze dobre tak spravim volaky figel co mi poradili inde cez XP Recovery Consolu. strcil som boot cdcko, no k recovery console som sa nedostal, lebo to nacitalo do polovice a dalej to neslo. Tak som chcel ze aspon si zalohujem subory cez WinXP USB Portable 2007, ale tiez sa to asi v polovici zaseklo, a nejde to dalej... skusil som aj priamo nabootovat Vistu, ale tiez sa to zaseklo... co mam preboha robit ?? prosiiim je este nejaka moznost zalohovat si subory predtym jak poslem comp na reklamaciu ? Dakujem...
|