Čaute, mam taky problem s dvd mechanikou , vôbec mi nenapaluje dvd ziadne ale v pohode dvd číta. sprava sa to tak napalujem cez nera7 normalne napaluje ukazuje kolko napalilo mechanika huci ako pri napalovaní, aj proces napalovania v pohode ukonči ale ked ho dam naspet do pc tak ukazuje že dvd je čiste . skúšal som aj ine napalovacie programi nainstaloval som nove ovladace a skúšal som dvd od rôznych vyrobcov ale bez výsledku a Vás sa chcem opitať čo by s tím mohlo byt možno pokazena je ale na to nechcem ani pomysliet pc rozobrat nemozem lebo je záruke a keby som ho dal reklamovat tak by to bolo na reklamací mesiac a tomu sa chcem vyhnuť .
a mechanika samsung sh-s202h
_________________ CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition Coler: GELID Solutions Tranquillo revízie 2 MB: MSI 760GM-P34 (FX) RAM:8GB 2x Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 HDD: Western Digital, 500GB,16 MB cache 7200 ot., SATA II GPU: Saphire ATI Radeon 3650 - 512 MB PSU:be quiet! Pure Power L7-430W 80PLUS CASE: BITFENIX Merc Beta LCD: Samsung SyncMaster2243, 22´ Repro: Creative Inspre T6060 5.1 |