Zravím mám taký malý problém mám základovku Gigabyte GA-MA790XT-UD4P a nejak blbo tam funguje v SATA disk aj mechaniky.
mám tam 6 Modrých SATA a 2 Fialové (Mám problém s tými modrými).
a teraz ten problém.
ak je to zapojene v tých modrých vyzerá byť všetko v poriadku ale problém sa javí až ked niečo napálim ( ak dám overiť dáta v Nerovi po zápise vypíše mi chyby a to čo som napálil nefunguje.. skúšal som napalovať aj v iných programoch ale výsledok ten istý ( napr. ak inštalujem hru z takto napáleného média tak my počas inštalácie vypíše chyby z nejakými súbormi a pod.) to isté som napálil v inom PC a všetko fungovalo bezchybne ( inštalácia prebehla úspešne na prvý krát ).
A ak mám HDD zapojené v tých modrých SATA tak ani nejde nainštalovať win alebo ak niečo stiahnem je to poškodené.
Ak to zapojím do Fialových SATA disk + napalovačku ( funguje všetko bezchybne ) len mám dalšie 2 napaľovačky a proste ich potrebujem mať zapojené ale nefungujú čo sa týka toho napaľovania.
Neviem čo mám urobiť aby mi to fungovalo potreboval by som nejako spojazdniť tých 6 Modrých SATA.
Prosím vás poradte neviem čo s tým je a bol by som rád keby to fungovalo Dík vopred za odpoved .. (:
|