Mám taky problém že občas mi začne v notebooku dosť silno vrčať ventilátor,možno ešte niečo
,cele to vrči jak šialene keď je dlhšie zapnutý a zo zdroja ide moc velké teplo.Rozmýšlal som o tom že by ho možno bolo dobré rozobrať a pozrieť sa do vnútra či niekde nie je prach a podobne.Ale ešte nikdy som nerozoberal žiadny notebook tak sa do toho púštať moc nechcem.Ide o notebook ASUS X51L myslím.A to stále nie je celý problém,vždy keď dám cez štart vypnúť tak on sa aj začne vypínať ale pri kroku keď ukladá nastavenia atď to zamrzne a nevypne sa,tak ho musim vypnúť vždy ručne.Rozmýšlal som či to neni aj tým že pri štarte sa spúšta vela veci atď a mám tam už volne miesto len cca 14GB.Ako keď hrám na ňom hry tak tie idu skvelé ale pri pri práci na ploche trvá aj pomaly 1minutu a viac kým otvori nejaký súbor typu Mircosoft Word Dokument atď.Ako ja za to ani nemôžem lebo vačšinou požíva ten notebook môj foter a ja trávim ten môj volný čas skôr pri svojom normalnom pc
.Neviem kde je problém no,najprv chcem vyriešiť hlavne ten problém s prehrievaním a ventilátorom.