Vopred ďakujem za pomoc.
Notebook ASUS K55 som kúpil asi pred dvoma týždnami, všetko fungovalo až potom, po naištalovaní dôležitých programov, som sa pustil do inštalácie ako Minecraft, Counter-Strike 1.6, BF2, ..... Pre svoju kartu Nvidia 630m 2gb som taktiež nainštaloval najnovší driver. Všetko v poriadku , až po spustení mojej najobľúbenejšej hry Cs 1.6 som zistil že beží asi iba na 50FPS. Pozrel som sa všade nastavil som všetko tak ako má byť, nakoniec som zistil že vačšina programov ma predvolenú gpu z procesora - Intel 4000HD. Nastavil som takmer všetky na dedikovanú, Minecraft po prepnutí na dedikovnú beží na 160fps stále aj ako ostatné hry - okolo 100fps. Ale Half-Life - čiže Cs 1.6 malo predvolenú gpu Intel a nedá sa zmeniť. To je ten problém ale neviem ho riešiť. Keby sa dalo prepnúť Half-Life na dedikovanú kartu, bežalo by tak ako by malo, ale nejde to. V paneli Intel 4000HD, nieje nič o zmene z integrovanej na dedikovanú takže neviem. A taktiež moja karta nemá technológiu Optimus, takže toho sa nechytajte. Neplánujem prestať túto hru hrať ako aj všetky ostatné. Ďakujem za pomoc...
tu je screenshot pre pomoc -
http://uloz.to/xrL2q28/nvidiascreenshotproblem-jpg