No dobre, asi ste z toho mimo, kedže mi nikdo neodpísal... (nevadí, inde tiež na to čumia ako puky a témy sú bez príspevkov...) Včera som sa bavkal a podarilos mi seknúť Linuxu tak po väzoch, že mi nenabehlo x-ko, a v príkazovom riadku po každom stlačení klávesy "píp"
Reinštall prebehol bez problémov, ale tá nforce ani za boha dnu! Neviem už ako som to tam minule nalátoval, ale tetntokrát to nejako nejde. Už som fuckt zúfalý, lebo z m§jho pohľadu je všetko ok, len len ten po
driver nie a nie prehovoriť... Dosť bolo kecov, pristúpim k tomu, čo od vás xcem:
1. Začal som tým, že som si 5x pozorne preštudoval tento návod :
http://www.ubuntuforums.org/showthread.php?t=96370
2. Z neho som si stiahol driver (presne ten, čo tam spomína...)
3. Kedže štandardne po inštalácii Ubuntu mám kernel 2.6.15-23-386, šupol som tam (po sprístupnení zdrojov) kernel 2.6.15.-25-k7, starý kernel dal preč... Všetko funguje bez problému...
4. Podla návodu som si doťahal nasledovné veci (všetko pre jeden kernel - výpis z Synapticu):
Linux-K7
Linux-kernel-devel-2.6.15-25-k7
Linux-kernel-headers-2.6.15-25-k7
Linux-source-2.6.15-25-43
Inštalácia nejako pindala, že nemá toto, nemá hento (všetko som poriešil - banalitky) ale na konci mi furt vyhodí toto:
Ja už fuckt neviem, poradte niekto, prosím vás, dochádza mi trpezlivosť.... Vopred dakujem. Paldo