Zdravim, mal som nejaky re-directovy virus/malware, tusim sa mi ho podarilo zbavit, ale na hlavnom ssd disku kde mam windows 10 som nasiel novu zlozku s cca 25GB, ktora obsahuje program files a windows (neviem ci to ma nieco spolocne s tym virusom, ale mam pocit ze asi aj hej
). Problem je v tom, ze ta zlozka sa neda zmazat. Potrebujem prava administratora. Aj ked zmenim cez zabezpecenie na zlozke prava pre uplnu spravu, zlozka nejde zmazat. Da sa to jedine tak, ze ked rozklikavam jednotlive podzlozky, a podzlozka uz neobsahuje dalsie zlozky/priecinky, ale len subory, tak az vtedy to ide zmazat. Program Files sa mi podarilo premazat, problem je v tom ze Windows obsahuje strasne kvantum zloziek a vela podzloziek, cize sa to toumto metodou mazat rucne neda. Disk nechcem formatovat, ani preinstalovavat widows, mam tu nainstalovane velke zvukove kniznice. Ako by sa to dalo este vyriesit a danu zlozku zmazat ? Napadlo ma este popri windowse nainstalovat linux, nejaku malu distribuciu napr Slax a cez neho to zmazat. Len som sa chcel este opytat, ci neexistuje nejake rychlejsie/jednoduchsie riesenie na zmazanie toho priecinku. Napr. nejaky soft, ktory by vedel zmenit prava na celu zlozku, pripadne celu zlozku zmazat. Diky za rady.