nazdar mam taky problem ze ak dvakrat tuknem na priecinok tak mi otvori okno s hladanim nejako som tam omilom asi prestavil to ze mi stale da hladat ak tuknem pravim na tu zlosku vybehnemi okno a tam mam prve hrubim prednastavene hladat a podtym tenkim otvorit ako mam dosiahnut to aby som mal prednastavenne na priecinkoch otvorit namiesto hladat dakujem az skoru odpoved a dufam ez som to umiestnil spravne na fore
Skus znova a po slovensky. Tu temu mas zrejme zaradenu zle, ale neviem ani, kam to presunut, lebo ti nic nie je rozumiet. Pouzivaj bodky a ciarky na oddelovanie viet. A aspon si mohol napisat, co mas za operacny system.
ok tak este raz mam windows xp vysvetlim to odznova ked si vytvorim novy priecinok tak ak ho idem otvorit dvojklikom tak sa mi neotvori jeho obsach ale otvori sa mi okienko s nazvom vysledok hladania cize sa do obsahu priecinku neviem dostat richlov cestou dvojklikom viem sa tam dostat len tak ze na priecinok tuknem pravim a vybehnu mi moznosti a tam dam otvorit nejako som si prednastavil aby mi namiesto otvarania dalo hladat a teras by som chcel aby ked tuknem dvakrat lavim sa mi otvoril ten priecinok a jeho obsach cize potreboval by som prenastavit aby sa mi neotvaralo hladat ale ovaral priecinok ked tukenm pravim mam hrubim vyznacene hladat a podtym tenkym otvorit cize mam prednastavene hladat a nei otvorit
Pozeral si, ci tam nemas nejaky "bordel"? Pretoze takuto zmenu si v beznych nastaveniach neurobis, aspon o nej neviem. Skus si system prebehnut nejakym virus scanerom.