Mir píše:
všetky príznaky ktoré popisuješ sú hardwarového charakteru. rozdielnou verziou windows to rozhodne byť nemôže.
ventilátor sa zapína a vypína podla toho ako treba vnútro chladiť. ak by si to nastavil tak aby to bolo stále vypnuté tak by si mohol počítač poškodiť.
Ja tomu nechapem. Preinstaloval som Windows. Teraz mi neblika obraz. Aj ked necham v akelkolvek polohe otvorene LCD. Dokonca som nasiel konecne ako sa da nastavit, aby jas stale po starte Win nebol na 100% . TAk neviem ci je to len nahoda. Ja som myslel, ze ten ventilator by siel vkuse, ale pomalsie. Nie tak, ako to funguje teraz. Teda raz zapne naplno a potom vypne.Takyto soft nie je?
Mozem predat tento notebook za 6000 Sk. Ale ak som pozeral, tak novy Dual Core ale nie 2 stoji 14000Sk. Je velky rozdiel co mam ja: Intel Mobile Pentium 4 , 3,2Ghz (Prescott, 90 nm) 1MB cache ,buss sped 533 MHz, NVidia GeForce FX Go 5100 64MB,nezdielana , HDD:5400RPM, 8MB cache, Ultra ATA/100 a ak by som si kupil novy Intel® Pentium® dual-core mobile processor T2330 (1 MB L2 cache, 1.60 GHz, 533 MHz FSB , grafika Intel® Graphics Media Accelerator X3100 (Intel® GMA X3100) , HDD S-ATA (5400 ot.)
Ostane parametre su tie iste. Je ta grafika lepsia? S tou novou grafikou by som vedel hrat lepsie hry? nehrajem velmi, ale napr. FarCry , mi ide aj teraz,ale vsetko nastavene na minimum. Neviem, ci sa oplati vyhodit 8000 Sk za novy notebook, ked to bude nakoniec to iste co mam.