Dobrý deň. chcel by som sa spýtať či neviete niekto ako sa dostanem do nastavení Acces Pointu Tp-Link WA900ND . Z Windows XP mi ide pripojit bez problémov, Zadám ip adresu 192.168.1.1 , bránu 255.255.255.0 a gateway 192.168.1.254 čo sú klasické nastavenia cez ktore sa mi vo windows xp da dostat bez najemnsich problemov.
Problem je ze teraz mam nainstalovany Windows 7 legalu verizu a skúšal som vypínať všeličo aj som už všetko vyskúšal (vypnúť IPV6 a iné služby) ale bezvýsledne. Keď do prehiadača po všetkých nastaveniach nastavím adresu 192.168.1.254 nenahodí mi tabulky do ktorých mám zadať meno a heslo ale len mi napíše že nesprávne meno alebo heslo a radí mi to aby som resetoval ap , čo som už pochopitelne spravil asi 5 krat a nic. Osobne si myslím že musím vymazať nejaký súbor s informáciami z HDD pretože 1 krat mi to nejak šlo. Teraz už ani prd
Dik za rady , pytajte sa keby čosi .....
// pridané po 22 minútach od posledného príspevku
Pozrite sa sem ->
http://www.uloz.to/10572621/novy-rastrovy-obrazek-jpg // pridané po 4 minútach od posledného príspevkuEšte pripomínam že ping na túto adresu prebieha bez strát čo znamená že spojenie je v poriadku.