Ked zapnem pc tak my začne hučat neviem čim to je...... a ked zapnem hru mozno 5min ide bez problemov a potom my sekne hra niekedy ked sekne tak my ju spusti znova ale niekedy my nahodi taku zelenu obrazovku prosim o radu
treba definovať, čo začne hučať, daj dole bočnicu, odstráň prach z komponentov (vysávač), potom zapni PC a sleduj čo to hučí, prípadne ešte napíš zostavu.
Tak skusil som to povisaval som to a huči my procesor procesor je : AMD Phenom 9650 Quad-Core po povisavani som skusil zapnut hru a stale sa to po 5min vypne ......Grafika je ATI Radeon 4600hd ramka LG 4gb procesor je 4jadra
treba naniesť teplovodivú pastu, a rozotri ju najlepšie so starou kartou (credit). Ak nie je stále jasno, tu máš niečo o technike pastovania: http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=7968&page=1 mimochodom, ten Quad - Core je BOX AM2+ nie ?
a este nieco nemoze to bit napriklad tim ze nemam nainstalovany ovladac na procak ? lebo ked chcem dat instalaciu mi v polke vybehne error neviem c ibi to tim mohlo bit.
pokial ti hadze zelenu obrazovku mohla by to mat na starosti grafika ale uviedol si ze mas radeon hd4600 konkretuzuj presne, co je to integrovana alebo diskretna?
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie