Zdravim potreboval by som pomoct s nastavenim Wi-Fi siete.Teraz nam menili internetovy program na optic (sice ostalo vsetko rovnake len rychlost sa zmenila cize povodne kable) ale akosi sa mi nedari nahodit Wi-fi siet.Router je urcite funkcny , lebo uz som na nom Wi-Fi mal, a je dost mozne ze nieco robim zle (takmer na sto percent) len neviem co?Ked vytvorim siet(no niesom si isty ci dobre) hlavny kabel pichnem do wan a dalsi s routru do PC, tak internet ide ale ked sa chcem pripojit na Wi-Fi (siet najde) ale vyhodi mi toto : Najprv ze zistuje sa typ siete a nasledne : Systém Windows sa nemôže pripojiť k vybranej sieti. Táto sieť už nemusí byť v dosahu. Prosím obnoviť zoznam dostupných sietí, a pokúste sa pripojiť znova.
Nejake parametre:
-cisto nainstalovane XP zo SP2
-wi-fi router je d-link DI-524
-wi-fi siet sa snazim nastavit cez 192.168.0.1
-pcppripajam na Wi-Fi pomocou usb Wi-fi prijmaca EDIMAX (tej je takisto funkcny aj na nom som uz bol pripojeny na wifi
Pls poradte ako postupovat a co urobit lebo sa s toho zblaznim,
Dakujem za rady
Edit: Jedine co som menil v tom vytvarani Wi-Fi je nazov s povodneho Dlink na to DSI Optic M , daval som tam heslo na wifi a clone MAC nic viac, este by som chcel upozornit ze som laik a ak robim nejaku vaznu chybu tak ma upozornite bez vysmeskov,za pochopenie dakujem.
Foto priloha urcite sa zide:
http://img31.imageshack.us/g/dlink1e.jpg/
EDIT2: Podla najnovsieho zistenia som robehal Wi-FI tak ze som vypol heslo na wi-fi, cize problem bude niekde asi v hesle alebo nieco zo sifrovanim, kedze bez hesla to ide bez problemov.