Zdravim.Mam problem s notebookom Sony Vaio VGN-AW 11 Z B.Vsetko zacalo normalnym vypnutim notebooku v ponuke start.Nepouzival som vypnutie,ak bolo treba dal som restart alebo som len zatvoril notas,takze neviem kedy to zacalo,zistil som to az ked som cca pred 2tyzdnamy vypol pc tlacidlom v ponuke start.Po opetovnom zapnuti sa system sekol na ciernej obrazovke medzi nastartovanim pc a prihlasovacim oknom.Monitor zostal tmavy(nie vypnuty) a nic sa nedalo spravit iba natvrdo vypnut a potom znova zapnut.Nabehol,no hned vyhodilo ze snimac odtlackov nie je pripojeny(prihlasoval som sa cez neho) a ze ho treba pripojit!Dalsi problem bol vzapeti s nenajdenim bluetooth zariadenia a bonus bol ten ze ovladace som mal na 32GB USB kluci,ktory do vtedy v pohode fungoval no zrazu po pripojeni nenainstalovalo ovladace a vypisuje ze USB zariadenie je neidentifikovane a nejde pouzit!Kluc som skusal v dalsich pc kde ide bez problemov.Ostatne USB kluce 1GB aj 2GB funguju,dokonca aj externy hardisk a kolegov 32GB kluc.
Skusal som preinstalovat aj aktualizovat ovladace no problemy to nevyriesilo,tak som sformatoval C aj D a nainstaloval Vistu znova-ani toto nepomohlo.Skusil som nainstalovet teda Windows 7 s komplet novymi ovladacmy,ale problemy pretrvavaju nadalej.Sice restartovat pc,ked si to vyzaduje Windows(pri aktualizaciach) ide,ale inak stale pri normalnom restarte,alebo vypnuti a zapnuti sa sekne a pomaha iba tvrde vypnutie.Bluetooth,snimac otlackov ani USB doteraz nefunguju...V spravcovi mam nenainstalovany ovladac na Base System Device a Unknown Device.Nech robim cokolvek nedari sa mi to spojazdnit.Uz som rozmyslal aj nad servisom,ale tu je dalsi zadrhel:Uz sa mi totiz presne taka ista zalezitost(nefunkcnost uvedenych zariadeni) raz na tomto notebooku stala cca 4mesiace dozadu,no vtedy som to vyriesil postupnym odinstalovani programov,az som nasiel ten(podla mna) co to sposoboval-Outlook Protector a po odinstalovani vsetky problemy prestali a notas fungoval dalej az do teraz.
Takze tymto Vas vsetkych prosim o pomoc s riesenim tohto zvlastneho problemu.
DAKUJEM
|