Ahojte.
Poprosim Vas o pomoc:
Nakonfiguroval som router SMCWBR 14-G2 tak , ze som donho ulozil prihlasovacie meno aj heslo k internetu(internet mam od spolocnosti WIMAX), vsetkaj funguje OK , len asi po 15 min. sa mi pripojenie padne , akoby router prestal pracovat , nevysiela ani WiFI signal a ani s kablom sa neda pripojit na internet....
Musim router restartnut a potom je vsetko OK, ale iba tych 15 min.
Neviete poradit cim to moze byt spospobene?
Dakujem za odpovede...
Kabel mam iba obycajny a firmware aktualny. Len zaujimave je , ze tento router pracoval doteraz bez problemov a teraz ked som ho premiestnil zacal robit problemy.,,,
Skus v blizkosti routera obmotat ten kabel alobalom, alebo ho vymenit za tieneny, mojej sesternici sa dial podobny problem, ze sa signal z wifi indukoval v kabli a rusil v nom data, po vymene za tieneny kabel problem prestal. A este otazocka, nie je ten router horuci?
Nie nie je horuci a zaujimave je , ze nielenze vypadne internet , ale router akoby sa vypol- vsetky kontrolky svietia akoby sa nic nedialo , ale router nevysiela ani wifi signal...
Premiestnil som ho z jednej miestnosti do druhej vrámci budovy. ale predtym robil nieco ine - pouzival som ho len ako wifi vysielac - zapojil do switshu a vlastne iba vysielal signal- neboli potrebne ziadne prustupove mena alebo hesla.
Je mozne ze som to tu na druhom mieste zle nakonfiguroval a preto sa po 15 min. ´vypina ´?