Mam mansi problem mam NB a vistu HP rozdelil som si disk normalne cez spravu pocitaca a spravcu diskov.. vsetko slo v poriadku prekopiroval som si tam par suborov nieco nove nainstaloval. ale po restartovani PC sa mi novy disk nezobrazil mam tam len to C v zmensenej velkosti a D tam nemam vobec.. a ked sa snazim spustit programy co su na D pise mi ze sa program stahuje na disk ktory asi nieje pripojeny.. Ale ked som znova siel do spravcu diskov to D tam je ale nemozem s nim nic robit.. a teraz som si vsimol ze som si ten disk asi nastavi tak ako su nastavene tie ostatne ktore su tam asi pre tu vistu pise mi ze je to Konfiguracia zbernice EISA.. neviete ako sa to da zmenit? ... alebo nejak to opravit prosim?
zlucenim oddielov?.. nie len som si klikol na zakladny C a tam som dal zmensit zvazok o tolko kolko sa dalo najviac.. bolo to nejakych 180 GB a potom z toho co sa zvysilo som spravil D najprv to slo ale potom po restarte to uz bolo take ake som pisal..
dakujem vsetkym za pomoc nainstaloval som si win 7 a v tom programe co ste mi poradili (EASEUS Partition Manager 3.0 Unlimited Edition) som to spravil a uz to ide dakujem za vsetky napady mozte LOCK